skip to Main Content

Bent u op zoek naar een goede comfort stoel? Omdat u bijvoorbeeld moeite heeft met opstaan uit uw stoel of omdat u last heeft van uw spieren en/of gewrichten wanneer u in uw stoel zit? Dan kan een comfortstoel een goede uitkomst bieden. Voor de beste comfortstoelen bent u bij De Seniorenwinkel aan het juiste adres! De Seniorenwinkel biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan comfortstoelen. De Seniorenwinkel is al sinds 1994 de zitspecialist op het gebied van ergonomisch zitcomfort.

Fitform comfortstoelen

Bij De Seniorenwinkel vindt u diverse gemakstoelen, zoals sta-op-stoelen en relaxfauteuils van het vooruitstrevende merk Fitform. Fitform is een Nederlands merk dat voldoet aan alle eisen voor gezond zitten. Voornamelijk dankzij de uitgebreide mogelijkheden van dit merk is er voor iedereen een ideale comfort stoel op maat te vinden. Al onze Fitform stoelen zijn uitvoerig wetenschappelijk getest op rugbelasting. Hierdoor zijn deze stoelen ook geschikt voor een ieder die wel eens last heeft van rugklachten. Bij het zitten neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan krijgt het de maximale ondersteuning die het nodig heeft. Alle Fitform stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De Seniorenwinkel werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken, zodat wij altijd de allerbeste kwaliteit kunnen bieden voor u.

Comfort stoel op maat gemaakt

Dankzij het grote assortiment comfortstoelen van De Seniorenwinkel hebben wij de mogelijkheid om de stoel volledig op maat te maken voor u. De gemaksstoel wordt dan volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Hierdoor kunt u voortaan veilig en gemakkelijk opstaan uit uw stoel. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat de fauteuil voldoende comfort biedt en de rug niet belast. De medewerkers van De Seniorenwinkel beschikken allen over een hoop kennis en hebben oog voor uw zitcomfort. Naast dat de stoel volledig wordt afgestemd op uw lichaam, kijken we er ook naar dat de stoel goed in het interieur past. Doordat we de beschikking hebben over vele stoelen in verschillende kleuren en materialen kunnen we altijd een stoel bieden die in uw interieur past. Bent u niet in de mogelijkheid om naar Kaatsheuvel te komen om uw stoel op maat te laten maken? Wij bieden ook de mogelijkheden om aan huis een comfort stoel voor u aan te meten.

Overige producten

Naast sta-opstoelen leveren wij ook verschillende hulpmiddelen die voor een comfortabeler en veiliger dagelijks leven zorgen. Zowel voor binnen- als buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan diverse beugels voor in uw badkamer voor extra houvast of praktische hulpmiddelen om het comfort in de slaapkamer te verhogen. Daarnaast bieden we nog veel meer, zoals: relaxfauteuils, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel of bij u thuis zodat u zelfstandiger, veiliger en fijner kunt leven.

Contact

Bent u op zoek naar een comfort stoel? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top