skip to Main Content

Wanneer u moeite heeft om op te staan vanuit uw stoel, dan doet u er goed aan om te overwegen een Fitform sta-op stoel te nemen. Dit merk is vooruitstrevend in de markt van ergonomische meubilair. Vooral door de uitgebreide mogelijkheden van deze stoel is er voor ieder lichaam een ideale zit te vinden. Er zijn vele verschillende rugleuningen, ook zittingen kunnen gemakkelijk worden aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk een wielsysteem te monteren onder de stoel. Hiermee wordt verplaatsen des te eenvoudiger.

Een sta op stoel ondersteunt u dus op een eenvoudige wij om op te staan uit uw stoel. Wij bij De Seniorenwinkel zijn al sinds 1994 dé specialist als het gaat om sta-op stoelen. Wij adviseren u met alle plezier als het gaat om ergonomische zitcomforten.

Fitform

De fitform sta-op stoel staat voor wellness op maat. Dit met betrekking tot relaxfauteuils. Bij De Seniorenwinkel hebben wij hier een ruim aanbod van. Indien wenselijk kunt u zelf met input komen met betrekking tot deze stoelen. Wij zullen u dan een passend advies geven. Fitform is dé specialist op het gebied van ergonomisch zitten met een heerlijk comfort. Dit merk produceert eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. De nieuwste trends, ontwikkelingen en stand van de wetenschap op gebied van ergonomie past Fitform toe in de functie techniek van hun relaxfauteuils op maat.

Fitform sta-op stoel huren?

Naast het kopen van stoelen, heeft u bij ons ook nog de mogelijkheid er een te huren. Wanneer u bijvoorbeeld geopereerd bent en tijdelijk minder mobiel bent. Ook deze worden geheel op maat ingesteld zodat u een optimale zithouding ervaart. De verhuur stoelen beschikken ook over een sta-op functie. Hierdoor kunt u, zoals beschreven hierboven, makkelijker uit de stoel komen.

Contact

Indien u meer informatie wenst te hebben, kunt u via onze website in contact komen met ons. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Back To Top