skip to Main Content

Een goed orthopedisch hoofdkussen is erg belangrijk. Deze hoofdkussens zijn gemaakt om de positie van het lichaam tijdens de slaap te verbeteren. Vooral wanneer u last heeft van bijvoorbeeld nekwervel problemen, hoofdpijn, whiplash, artritis of reuma is de positie van het lichaam erg belangrijk tijdens het slapen. Onnatuurlijke draaiingen en bewegingen kunnen namelijk verkeerde druk uitoefenen op de zenuwen en wervels. De taak van een hoofdkussen dat orthopedisch verantwoord is, is om het hoofd en de nek te ondersteunen en het lichaam in de neutrale slaaphouding te brengen. Bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel zijn verschillende orthopedische hoofdkussens verkrijgbaar.

Verschillende orthopedische hoofdkussens

Bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel kunt u terecht voor verschillende hoofdkussens die orthopedisch verantwoord zijn. Verschillende merken, allen met hun eigen kenmerken.

Silvana Support

Een hoofdkussen van Silvana Support is altijd gemaakt van de beste materialen. De kussens zijn tot in detail uitgedacht om optimale steun te bieden tijdens het slapen. Door uw hoofd en nekwervels de juiste ondersteuning te bieden, zorgen de Silvana Support hoofdkussens ervoor dat u altijd uitgerust wakker wordt. Voor iedereen is een Silvana Support kussen een aanwinst, of u nu groot of klein bent of een rug- of zijslaper bent.

Silvana Wave Visco

Een ander hoofdkussen dat orthopedisch verantwoord is, is het hoofdkussen van Silvana Wave Visco. Dit zijn stevig, drukverlagende traagschuim kussens die zich na verloop van tijd aanpassen aan de contouren van het hoofd. Dankzij de golvende vorm beschikt dit kussen over een lage en een hoge kant, hierdoor kun je altijd kiezen welke dikte u het meest prettig vindt. De buitenkant is gemaakt van soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester.

Elsa

De perfect voorgevormde Elsa kussen zijn vervaardigd van hoogwaardig traagschuim. Dit hoofdkussen zorgt voor een correcte en onbelaste nekwervel-ondersteuning. Het traagschuim zorgt ervoor dat u geen tegendruk ervaart op de pijnlijke delen van de nek. Naast hoofdkussens heeft Elsa ook beenkussens, matrassen, wigkussens, nekringen etc.

Mahoton Sensory

Wanneer u last heeft van reumatische pijnen is het Mahoton slaapsysteem uitermate geschikt. Het hoofdkussen is speciaal ontworpen om het hoofd te ondersteunen en zo min mogelijk tegendruk te geven aan de wervels en de schoudergewrichten te ontlasten. Het materiaal van het hoofdkussen is heel zacht, verend en erg comfortabel.

Orthopedisch hoofdkussen van De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Heeft u interesse in één van onze orthopedische hoofdkussens maar vindt u het lastig om te bepalen welk hoofdkussen u het best kunt gebruiken? Dan helpen wij u graag! Neem daarvoor contact op met de productspecialisten van De Seniorenwinkel. Onze professionals staan altijd voor u klaar om u van het beste advies te voorzien.

Neem contact op

Back To Top