skip to Main Content

Heeft u moeite met opstaan? Of doet het zelfs pijn? Dan is een sta op stoel een enorme uitkomst voor u. Met een sta op stoel hoeft u zich niet meer in te spannen wanneer u uit uw stoel stapt. Wanneer u op zoek bent naar een sta op stoel in Tilburg of omgeving dan bent u bij de Seniorenwinkel aan het juiste adres. De Seniorenwinkel is gevestigd te Kaatsheuvel op nog geen half uur rijden van Tilburg.

Sta op stoel kopen regio Tilburg

De Seniorenwinkel biedt een groot assortiment aan sta op stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. De stoel wordt volledig afgesteld op maat voor u gemaakt, zodat de stoel uw rug niet belast en u comfortabel kan genieten. Ook aan huis kunnen wij u de mogelijkheden laten zien en een stoel voor u aanmeten.

Persoonlijk contact

De Seniorenwinkel beschikt over een team van zeer deskundige medewerkers. Doordat wij veel kennis en ervaring hebben weten wij keer op keer weer de perfecte fauteuil voor u uit te zoeken. Wij nemen uitgebreid de tijd voor iemands persoonlijke wensen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.

Overige producten

Naast de diverse sta op stoelen bieden wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in ons in de winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een sta op stoel in Tilburg? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top