skip to Main Content

Bent u opzoek naar een gemakstoel? Dan bent u bij de Seniorenwinkel aan het juiste adres? De seniorenwinkel biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan gemakstoelen. De Seniorenwinkel is sinds 1994 de zitspecialist op het gebied van ergonomisch zitcomfort.

Alleen de allerbeste kwaliteit voor u

Seniorenwinkel verkoopt diverse gemakstoelen, zoals sta-op-stoelen en relaxfauteuils van het merk Fitform. Fitform is een Nederlands merk dat voldoet aan alle eisen voor gezond zitten. Al onze stoelen zijn uitvoering wetenschappelijk getest op rugbelasting. De stoelen zijn hierdoor ook geschikt voor mensen die wel eens last hebben van rugklachten. Bij het zitten neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan krijgt maximale ondersteuning. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De Seniorenwinkel werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken, zodat wij altijd de allerbeste kwaliteit hebben voor u.

Volledig op maat gemaakt

Al onze medewerkers hebben oog voor uw zitcomfort. Wij maken gebruik van een elektrisch verstelbare pasfauteuil, waardoor wij een relaxfauteuil of sta-opstoel volledig voor u op maat kunnen maken. Ook aan huis kunnen wij u de mogelijkheden laten zien en een stoel voor u aanmeten.

Overige producten

Naast de diverse sta op stoelen bieden wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in ons in de winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een gemakstoel? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top