skip to Main Content

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel is een gespecialiseerd zitspecialist en sinds 1994 een hecht familiebedrijf dat, met veel liefde voor het vak, relaxfauteuils en sta-op fauteuils geheel op maat aanmeet. Vervolgens worden deze bij de Nederlandse meubelmakerij Fitform vervaardigd. Industriƫle sfeer showroom met elegante relax- en sta op fauteuils in De Seniorenwinkel Kaatsheuvel.

De collectie van Fitform relax- en sta op fauteuils is opgesteld in een overzichtelijke knusse showroom en is gevestigd in een heel bijzonder pand. De Seniorenwinkel Kaatsheuvel bevindt zich in een industrieel pandje uit de vorige eeuw, wat typisch is voor dit dorp met zijn schoenindustrie verleden. Het is oorspronkelijk een schoenfabriekje geweest in de Jan de Rooijstraat 1A, en heeft een mooie industriƫle vintage uitstraling, zowel wat betreft het interieur als het exterieur van de showroom. Het heeft een uitnodigende gastvrije sfeer, waar men zich meteen welkom voelt, zodra je binnenstapt. Indien u een bezoek wilt brengen aan onze winkel buiten de openingstijden om, dan is dat op afspraak altijd mogelijk. Er wordt dan uitgebreid in alle rust de tijd voor u genomen voor informatie en demonstratie. Tenslotte is het proefzitten altijd de beste vorm van voorbereiding op het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe relaxstoel. Het ontwerp van onze fauteuils is er specifiek op gericht om uw rug de juiste ondersteuning te geven. Dit is voor het behoud en herstel van uw ruggenwervels het belangrijkste doel dat er is. Eventuele pijnklachten verminderen of vallen weg. Vooral de speciale kantelverstelling, die in de motoriek verwerkt zit, zorgt ervoor dat u 100% onbelast kunt zitten en relaxen. Dit voelt u onmiddellijk tijdens het proefzitten.

Zelf uw eigen fauteuil samenstellen

Een goede fauteuil wordt geheel op uw maat gemaakt. Hiervoor worden de zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte aangemeten. De rugleuning is anatomisch gevormd en volgt de lijnen van de ruggenwervels. Om dit te perfectioneren bevatten de relaxfauteuils allen een ingebouwde lendensteun, die individueel afgesteld kan worden. Deze lendensteun kan te allen tijde dikker of dunner ingesteld worden en ook de hoogte kan gewijzigd worden. Hoe dit aanvoelt kunt u ervaren in onze showroom. Dit wordt bij aflevering speciaal voor u afgesteld. Deze afstelling kan heel eenvoudig ook weer gewijzigd worden. U kiest in overleg welke motoriek het meest geschikt is. De stoffering wordt samen uitgekozen, er zijn veel mogelijkheden. De kleur en het materiaal is voor iedereen heel persoonlijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua kleur en materiaal zodat de stoel perfect in uw interieur past.

10 jaar garantie en gratis service aan de deur bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Zitspecialist De Seniorenwinkel Kaatsheuvel levert echte kwaliteit met Fitform relax- en sta op fauteuils. Wij bieden een optimale garantie van 10 jaar. Indien service benodigd is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een technische dienst, die door het hele land rijdt en service biedt. Wij komen bij storingen altijd bij u aan huis, service wordt aan de deur geboden.

Parkeren

Parkeren is gratis in de directe omgeving bij de Seniorenwinkel Kaatsheuvel. Mocht het zo zijn dat alles bezet is, dan kan er in de oprit naast het schoenfabriekje geparkeerd worden. Deze oprit behoort bij het terrein van de winkel.

Neem contact op

Back To Top