skip to Main Content

Heeft u moeite om op te staan uit uw stoel en merkt u dat uw spieren en/of gewrichten te zwaar belast worden tijdens het opstaan? Dan biedt een elektrische sta op stoel uitkomst. Met de sta op stoelen van De Seniorenwinkel kunt u zonder problemen opstaan. In de stoelen is een kleine, maar krachtige elektromotor verwerkt waardoor de stoel met een druk op de knop eenvoudig in een positie kan worden gezet waaruit u makkelijker kunt opstaan. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat u een goede houding heeft tijdens het zitten. Wanneer u de juiste houding aanneemt merkt u vanzelf dat de rugklachten en gewrichtsproblemen minder zullen worden. Wat voor elektrische sta op stoel u ook zoekt, bij De Seniorenwinkel bent u aan het juiste adres!

Elektrische sta op stoel op maat

Bij De Seniorenwinkel vindt u verschillende modellen sta op stoelen. Ons grote assortiment geeft ons de mogelijkheid om een elektrische sta op stoel volledig op maat voor u aan te bieden. Volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. De stoelen van De Seniorenwinkel beschikken allen over een AGR-keurmerk en zijn erkend door NVVR De Wervelkolom. Naast dat u veilig en gemakkelijk op moet kunnen staan uit uw stoel, vinden we het namelijk ook erg belangrijk dat de stoel voldoende comfort biedt en uw rug niet belast. Met de kennis binnen het team van De Seniorenwinkel hebben we alle mogelijkheden in huis om de stoel volledig af te stemmen op uw lichaam. Wanneer de stoel volledig op het lichaam is afgesteld kunt u met een gerust hart languit gaan liggen en vervolgens weer uit uw stoel komen. Uiteraard is het ook belangrijk dat de sta op stoel goed binnen uw interieur past. Doordat we de beschikking hebben over vele stoelen in verschillende kleuren en materialen kunnen we altijd een stoel bieden die in uw interieur past.

Eenvoudig in het onderhoud

De elektrische sta op stoelen van De Seniorenwinkel zijn allen gemaakt van natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat deze erg eenvoudig in onderhoud zijn. De sta op stoel is eenvoudig verrijdbaar dankzij de wieltjes aan de onderzijde. Dit is natuurlijk handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken of regelmatig uw stoel op een andere plek wilt neerzetten. Indien u meer informatie wenst te hebben, kunt u via onze website in contact komen met ons. Wij staan u graag te woord.

Contact

Ervaart u moeilijkheden tijdens het opstaan vanuit uw stoel of merkt u dat u last krijgt van uw spieren en/of gewrichten tijdens het opstaan? Wacht dan niet te lang met kiezen voor een goede sta op stoel. Een dergelijke stoel kan uw klachten sterk laten verminderen en ervoor zorgen dat u voortaan gemakkelijk uit uw stoel kunt komen. Wij begrijpen goed dat u het lastig vindt om te bepalen wat voor u nou de juiste sta op stoel is. Uiteraard helpen wij daar graag mee. Het professionele team van De Seniorenwinkel zorgt ervoor dat u de perfecte sta op stoel op maat krijgt. Neem dus gerust contact met ons op via het contactformulier, telefoon of mail. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in onze winkel in Kaatsheuvel.

Neem contact op

Back To Top