NAJAARSACTIE Bij aanschaf van een fauteuil uit de Wellness- of Gemakcollectie ontvangt u voor max. €500,- aan gratis luxe opties.
skip to Main Content

Heeft u moeite om uw stoel uit te komen? Of worden uw spieren en/of gewrichten te zwaar belast met het opstaan? Dan bieden wij u bij De Seniorenwinkel dé oplossing. Namelijk een elektrische sta op stoel. Hiermee kunt u zonder problemen opstaan. Tevens is het belangrijk dat u een goede houding heeft tijdens het zitten. Wanneer dit gebeurt, zult u vanzelf merken dat de rugklachten en gewrichtsproblemen minder worden. Met een sta op stoel of fauteuil kunt u zonder problemen opstaan. Met een druk op de knop verandert uw stoel van positie.

Ons assortiment

Wanneer u door onze website heen gaat, zult u zien dat wij verschillende modellen in ons assortiment hebben. Zo staan er diverse sta op stoelen waaronder een sta op stoel met gasveer een elektrische sta op stoel. Zoals gezegd wordt het opstaan met een van deze stoelen aanzienlijk makkelijker. Hierdoor kunt u met een gerust hart languit liggen en vervolgens weer uit uw stoel komen.

Bij veel van onze elektrische sta op stoelen kunt u de rugleuning en voet tegelijkertijd activeren zodat u in slechts 1 stap eenvoudig kunt opstaan. Wanneer u nog met vragen zit, staan wij altijd voor u klaar met een passend advies. Uw wensen en behoeften staan bij ons dan ook op nr. 1.

Eenvoudig in het onderhoud

Dankzij de natuurlijke materialen zijn onze elektrische sta op stoelen erg eenvoudig in onderhoud. Door de wieltjes onder uw stoel, is uw fauteuil eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken. Indien u meer informatie wenst te hebben, kunt u via onze website in contact komen met ons. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bent u op zoek naar een elektrische sta op stoel? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top