skip to Main Content

Wanneer uw mobiliteit wat afneemt en u moeite heeft met lopen, kan een goede wandelstok uitkomst bieden. Dit hulpmiddel kan ervoor zorgen dat u zo langdurig mogelijk kunt blijven lopen. Zowel binnen als buiten kan dit de nodige problemen oplossen. Zo kan een stok steun bieden bij het opstaan uit de stoel maar zorgt het ook voor steun tijdens het lopen en zal het de pijn in uw been of benen verminderen. Wilt u graag een wandelstok kopen maar vindt u het lastig om te bepalen welke stok het beste bij u past? Bij De Seniorenwinkel hebben we een groot aanbod met allerlei verschillende wandelstokken, zodat de juiste stok voor u er altijd tussen zit.

Wandelstok kopen bij De Seniorenwinkel

Bij het woord wandelstokken denken veel mensen nog altijd aan houten, ouderwetse stokken, maar inmiddels zijn deze erg gemoderniseerd. Zo zijn er stokken met een ergonomisch handvat, opvouwbare stokken die u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, stokken met een zitje of wandelstokken met een drie- of vierpoot. De mogelijkheden in wandelstokken zijn eindeloos.

Perfecte wandelstok voor u

Maar welke stok past het best bij u? Bij de aanschaf is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Bijvoorbeeld hoe vaak u denkt hem te gaan gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld wat extra comfort dan zou u voor een anatomische handgreep kunnen kiezen. Gaat u er graag op uit en wilt u tijdens het wandelen wat vaker even kunnen uitrusten? Dan zou een stok met een zitje een goede oplossing voor u zien. Vindt u het prettig wanneer u de stok overal mee naartoe kunt nemen? Dan is het gemakkelijk om te kiezen voor één van onze opvouwbare wandelstokken.

De Seniorenwinkel

Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden in de keuze voor de juiste stok. Uiteraard willen wij u hier graag bij helpen. Bespreek met ons uw wensen en eisen en wij zorgen dat u de perfecte wandelstok kunt kopen.

Contact

Gaat u er nog graag op uit maar merkt u dat het lopen steeds moeilijker wordt? De juiste hulpmiddelen kunnen er voor zorgen dat u een groot gedeelte van uw mobiliteit weer terug kunt krijgen. Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel helpen wij u graag aan deze hulpmiddelen. Zodat u, zowel binnen als buiten, een stuk beter zelfstandig uit de voeten kunt. Om de juiste hulpmiddelen voor u samen te kunnen stellen komen wij uiteraard graag met u in contact. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl of bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75. Dan bespreken we samen uw problemen en bieden wij een passende oplossing. Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoekje brengen aan De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00. Op maandag en zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wanneer deze tijden voor u niet uitkomen denken we uiteraard graag met u mee. We maken namelijk ook graag met u een afspraak buiten de openingstijden om.

Neem contact op

Back To Top