skip to Main Content

Tijdens uw nachtrust is een goed hoofdkussen natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u geen goed kussen heeft kunnen er bijvoorbeeld nekklachten ontstaan. Wanneer u al last heeft van bijvoorbeeld nekwervel problemen, hoofdpijn, whiplash, artritis of reuma is de posities van het lichaam tijdens het slapen erg belangrijk. Wanneer u tijdens het slapen onnatuurlijk draait en beweegt kan er een verkeerde druk worden uitgeoefend op uw zenuwen en wervels. Een goed kussen tegen nekklachten en hoofdpijn ondersteunt uw nek tijdens het slapen en ondersteunt het lichaam in de neutrale slaaphouding te brengen. Een goed orthopedisch kussen vindt u bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel. Wij bieden verschillende kussens tegen nekklachten en hoofdpijn aan.

Verschillende kussens tegen nekklachten en hoofdpijn

Bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel kunt u terecht voor verschillende orthopedisch verantwoorde hoofdkussens. Verschillende merken, allen met hun eigen kenmerken die uw klachten tijdens het slapen kunnen wegnemen of verminderen.

Silvana Support

Een orthopedisch verantwoord hoofdkussen van Silvana Support is altijd gemaakt van de beste materialen. Een Silvana Support kussen is tot in detail uitgedacht om de optimale steun te bieden tijdens de nachtrust. Een Silvana Support kussen vermindert nekklachten
en hoofdpijn doordat deze uw hoofd en nekwervels altijd de juiste ondersteuning te bieden. Zo zorgen deze hoofdkussens ervoor dat u altijd uitgerust wakker wordt. Of u nu groot of klein bent, een rug- of zijslaper, voor iedereen is er een geschikt Silvana Support hoofdkussen. Wanneer u extra lang bent biedt Silvana Support ook een smaller model kussen aan zodat u meer van de bedlengte overhoudt om te liggen.

Silvana Wave Visco

Een ander kussen tegen nekklachten en hoofdpijn is het hoofdkussen van Silvana Wave Visco. Deze stevige kussen bestaan onder andere uit drukverlagend traagschuim. Dit traagschuim past zich na verloop van tijd aan naar de contouren van het hoofd. Dit zorgt voor een ideale houding tijdens het slapen. Het kussen heeft een golvende vorm met een lage en een hoge kant. Hierdoor bepaalt u zelf welke dikte u het meest prettig vindt om op te liggen. De buitenkant van het kussen is gemaakt van soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester. Het kussen is Sanitized behandeld waardoor het schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend is. Hierdoor slaapt u altijd fris en hygiënisch.

Elsa

Een Elsa kussen is vervaardigd van hoogwaardig traagschuim. Dit kussen zorgt voor een perfecte en onbelaste nekwervel-ondersteuning en gaat dus nekklachten tegen. Het traagschuim zorgt ervoor dat u geen tegendruk ervaart op de pijnlijke delen van de nek. Een Elsa kussen is in verschillende hoogten verkrijgbaar en naast hoofdkussens zijn er ook beenkussen, matrassen, nekringen, wigkussens etc.

Mahoton Sensory

Heeft u last van reumatische pijnen in de nekwervels en schoudergewrichten? Dan is een Mahoton Sensory kussen voor u uitermate geschikt. Dit kussen is speciaal ontworpen om het hoofd te ondersteunen en zo min mogelijk tegendruk te geven aan de wervels. Daarnaast ontlast het kussen de schoudergewrichten. Een Mahoton Sensory kussen is
ontzettend zacht, verend en comfortabel. Ook dit kussen is in verschillende hoogten verkrijgbaar.

Hoofdkussens van De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Heeft u interesse in één van onze hoofdkussens maar vindt u het lastig om te bepalen welk hoofdkussen voor u het meest geschikt is? Dan helpen wij u graag! Neem daarvoor contact op met de product specialisten van De Seniorenwinkel. Onze professionals staan altijd voor u klaar om u van het beste advies te voorzien.

Neem contact op

Back To Top