skip to Main Content

Bent u op zoek naar een sta op stoel en bent u woonachtig in Breda of omgeving? De Seniorenwinkel is de zitspecialist sinds 1994.

Volledig tot rust komen

De Seniorenwinkel biedt een zeer uitgebreid assortiment van sta op stoelen. Deze stoelen worden altijd voor u op maat gemaakt. Hierdoor wordt uw rug niet meer belast en kunt u heerlijk tot rust komen. Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke s-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld rugklachten. Een stoel die volledig op uw lichaam is afgesteld zorgt ervoor dat uw lichaam in een natuurlijke houding geplaatst wordt en biedt een optimaal zitcomfort.

Hoge kwaliteit

Seniorenwinkel biedt uitsluitend gerenommeerde topmerken, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren van uw sta op stoel kan genieten. Wij bieden sta op stoelen van het Nederlandse merk Fitform. Deze stoelen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit Nederlandse merk biedt stoelen van zeer hoge kwaliteit waardoor ze jaren meegaan.

Overige producten

Naast de diverse sta op stoelen bieden wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in ons in de winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een sta op stoel in Breda? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top