skip to Main Content

Wanneer u ouder wordt is een goede stoel van groot belang. In een goede ouderenstoel kunt u comfortabel genieten. U kunt af en toe een dutje doen en u krijgt geen rugklachten. De Seniorenwinkel biedt verschillende sta op stoelen en relaxfauteuils. Een sta op stoel u helpen bij het opstaan.

Deskundig advies

Als sinds 1994 biedt de Seniorenwinkel senioren deskundig advies. Onze medewerkers hebben veel kennis over een gezonde zithouding en weten hierdoor precies wat uw lichaam nodig heeft in een stoel. Het is erg belangrijk dat uw lichaam in een stoel de juiste houding aanneemt en dat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Een ouderenstoel wordt daarom bij de Seniorenwinkel volledig voor u op maat gemaakt. Een gezonde zithouding kan allerlei klachten voorkomen en tegengaan.

Comfortabel genieten

Een ouderenstoel wordt volledig voor u op maat gemaakt en daardoor biedt het u een optimaal zitcomfort. Wij vinden het erg belangrijk dat u comfortabel kan genieten in uw stoel. Onze stoelen hebben daardoor vaak meerdere standen, waardoor u ook heerlijk liggend tot rust kan komen.

Overige producten

Naast de diverse sta op stoelen bieden wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in ons in de winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een deskundig advies voor een ouderenstoel? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top