skip to Main Content

Wanneer u merkt dat u moeite heeft opstaan vanuit uw stoel, is dat natuurlijk erg vervelend. U kunt daardoor ook last krijgen van uw spieren en gewrichten. In een dergelijk geval doet u er goed aan om een sta op stoel te kopen. Sta op stoelen zijn elektrisch verstelbare stoelen waarmee u gemakkelijker kunt opstaan. Een opsta stoel beschikt over één of meerdere elektromotoren waarmee de stoel automatisch omhoog en iets naar voren kantelt zodat het eenvoudiger is om op te staan. Voor de beste sta op hulp stoel bent u bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel aan het juiste adres. De Seniorenwinkel is sinds 1994 de zitspecialist op het gebied van ergonomisch zitcomfort en biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan sta op stoelen.

Fitform sta op stoelen

Wilt u een goede sta op stoel kopen die perfect bij u past? Bij De Seniorenwinkel vindt u diverse sta op stoelen van het vooruitstrevende merk Fitform. Dit uit Nederland afkomstige merk voldoet aan alle eisen voor gezond zitten en biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van sta op stoelen. Al onze Fitform stoelen zijn uitvoerig en wetenschappelijk getest op rugbelasting. Hierdoor zijn al deze stoelen ook uitermate geschikt voor een ieder die last heeft van rugklachten. Alle Fitform stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

Sta op stoel kopen op maat

Wanneer u een sta op stoel gaat kopen, wilt u natuurlijk dat deze volledig naar wens is. Om ervoor te zorgen dat de opsta stoel perfect bij u past kunt u ervoor kiezen om de stoel op maat te laten maken. Op deze manier wordt een sta op hulp stoel voor u samengesteld, die volledig voldoet aan uw wensen en eisen én die perfect past bij uw lichaamsverhoudingen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de opsta stoel goed bij uw interieur past. Doordat we de keuze hebben uit ontzettend veel verschillende kleuren en materialen zit er altijd een stoel tussen die perfect in uw interieur past.

Opties en accessoires

Om de ideale sta op hulp stoel samen te stellen vindt u bij De Seniorenwinkel verschillende opties en accessoires om uw stoel volledig naar wens te maken.

Hoofd- en nekkussens

Verschillende hoofd- en nekkussens. Verkrijgbaar in verschillende diktes, afmetingen en vormen. Alle hoofd- en nekkussens zijn in hoogte verstelbaar.

Draaiplateau

Een draaiplateau onder de stoel biedt de mogelijkheid om de stoel 360 graden te draaien. Het plateau neemt weinig ruimte in beslag en is in de neutrale positie nauwelijks zichtbaar. In de opsta-stand remt het draaiplateau automatisch af uit veiligheid.

Zelfremmend wielsysteem

Het optionele wielsysteem maakt het gemakkelijker om de stoel te verplaatsen. Hierdoor kun je de stoel altijd op de desgewenste plek neerzetten en kun je gemakkelijk onder de stoel stofzuigen.

RCPM zitsysteem

Het RCPM zitsysteem in combinatie met een goed gesteunde zithouding zorgt voor een duidelijke vermindering van rugpijn. Het systeem maakt automatisch drie tot vijfmaal per minuut een kleine draaibeweging terwijl de rugleuning stil staat. Dit zorgt voor een goede smering van de rugwervels.

Accusysteem

Dankzij een ingebouwd accusysteem is een snoer door de kamer verleden tijd. Deze accu is dagenlang bruikbaar en eenvoudig op te laden.

Verwarming

De rugleuning en de stoel kunnen worden voorzien van een verwarmingselement. De verwarming is beveiligd tegen oververhitting en voldoet aan alle benodigde veiligheidsnormen.

Infrarood handbediening

In plaats van een handbediening met een snoer, kunt u ook kiezen voor een infrarood handbediening. Deze werkt op een batterijtje.

Contact

Bent u op zoek naar een opsta stoel? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top