skip to Main Content

Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel wordt uw relaxfauteuil individueel op maat gemaakt. De perfect passende Fitform stoelen met verstelbare rugondersteuning en de juiste afmeting doen wonderen bij pijnklachten. De 3 verschillende collecties zoals de Gemak collectie, Zorg collectie en Wellness collectie hebben ieder zijn eigen kenmerken en voordelen en zijn wetenschappelijk getest op rugbelasting.

Fitform stoelen zijn van Nederlands fabricaat

Rugpijn en nooit een goede houding kunnen vinden in een relaxfauteuil? Voor gezond en verantwoord zitten zorgen onze op maat gemaakt Fitform fauteuils van zitspecialist De Seniorenwinkel Kaatsheuvel voor de beste wetenschappelijk onderbouwde oplossing. Tegenwoordig brengt de moderne mens zijn leven grotendeels zittend door en dat is erg belastend voor het lichaam. We zijn tenslotte eigenlijk gebouwd om te bewegen. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het echt van belang om in dat geval zo gezond mogelijk te zitten. Zodat men zo lang mogelijk vitaal en fit blijft en dat is mogelijk met een Fitform relaxfauteuil. Pijn in de rug kan gecompenseerd worden met een perfect passende sta op stoel van Fitform die uw lichaam zo min mogelijk belast. En natuurlijk ook met zoveel mogelijk bewegingsmogelijkheden. Dan pas kan men gezond en ontspannen zitten. Een goed op maat gemaakte fauteuil is een prima investering in de gezondheid van uw rug, hiermee behoudt u de conditie van uw ruggenwervels zoveel mogelijk, en pijn verminderd of valt geheel weg. Deze sta op stoel van Fitform is 100% maatwerk, met unieke kantelverstelling die ervoor zorgt dat de rug helemaal onbelast wordt en de tussenwervelschijven meer ruimte krijgen. Een individuele instelbare rug ondersteuning en volledig ergonomisch verantwoord. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De Fitform sta op stoel is een Nederlands kwaliteitsproduct en heeft het aantal van 50.000 tevreden gebruikers al overschreden.

Fitform relaxfauteuil heeft 10 jaar garantie

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel is een echt familiebedrijf sinds 1994, gevestigd in een nostalgisch schoenfabriekje in Kaatsheuvel. De sfeervolle showroom heeft een mooie collectie van de Fitform sta op stoel. Een goede ondersteuning voor het lichaam dient op maat gemaakt te worden. Een Fitform relaxfauteuil wordt 100% op maat gemaakt. Dit betekent het volgende: de zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden aangemeten in een hiervoor speciale bestemde meetstoel. Het aanmeten geeft meteen een goed beeld want dit geeft heel duidelijk het verschil aan tussen zitten en echt goed op maat zitten. Voor de ondersteuning van de rugwervels bevatten alle Fitform stoelen een lendensteun. Deze lende steun is individueel in hoogte en dikte verstelbaar. De uitgebreide collectie is naar aanleiding van wetenschappelijke onderzoeken ontworpen. Hierdoor is bepaald dat een anatomisch voorgevormde rugleuning een goede aanvulling is. Maar omdat elke ruggengraat anders is dient de rugleuning individueel afgesteld te worden. Dat gebeurt met de lendensteun die los ingebouwd is in de rugleuning. Met een schroefmechanisme en pompsysteem wordt de hoogte en de dikte aangepast. Dit kan op elk moment nadien nog veranderd worden op eenvoudige wijze.

Fitform sta op stoel met anatomische lendensteun

De Fitform stoelen zijn officieel al jarenlang erkend als de meest rug vriendelijke gemak stoel van ons land door de patiëntenvereniging NVVR De Wervelkolom. Kijk voor meer info op hun website. In het jaar 2000 is het AGR-keurmerk aan de Fitform fauteuils toegewezen. Het hoofddoel van dit gewaardeerde keurmerk. Is de preventie van rugklachten. Zij geven deskundig advies aan mensen met klachten over producten die rugklachten zoveel mogelijk voorkomen. Hiervoor is dit specifieke AGR-keurmerk opgericht. Om dit keurmerk te verkrijgen wordt door een onafhankelijke groep deskundigen een uitgebreid productonderzoek uitgevoerd. En in het jaar 2000 heeft Fitform het AGR-keurmerk mogen ontvangen. Ook voldoet bij uitstek de sta op stoel Fitform aan deze hoogstaande kwaliteitsstandaarden die het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen vereist.

Contact

Bent u op zoek naar een seniorenstoel of heeft u interesse in één van onze andere producten? Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel in Kaatsheuvel. U kan ook contact met ons opnemen voor een afspraak aan huis. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail versturen. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top