skip to Main Content

Een sta op stoel is er speciaal voor gemaakt voor de gebruiker om eenvoudig uit een stoel te komen. Vaak zijn dit fauteuils en deze zijn voorzien van een elektromotortje, waardoor de stoel middels een druk op de knop in de positie kan worden gezet. Hierdoor wordt het opstaan dus een stuk eenvoudiger gemaakt.

Hetgeen waar u bij De Seniorenwinkel op kunt rekenen is niet alleen een ruim assortiment in sta op stoelen. Tevens kunt u ook een uitstekende service verwachten. Daarnaast hechten wij veel waarde om u een goede zitervaring mee te geven. Daarom is de juiste stoel belangrijk, dit zodat uw rug niet te zwaar belast wordt. Een goede stoel ontlast uw rug en weerlegt de druk op het lichaam, daarom wordt de stoel altijd voor u op maat gemaakt.

Benieuwd wat de sta op stoel prijs is?

ta-op stoelen zijn de laatste jaren in steeds meer winkels en online webshops te koop. Wij bij De Seniorenwinkel waren hier als één van de eerste bij. Door niet alleen kwalitatief hoge stoelen aan te bieden, maar ook een uitstekende service, maakt dit ons tot een van de betere aanbieders in deze markt.

Verhuur

Als extra dienst heeft u bij ons ook de mogelijkheid Fitform Vario relaxfauteuils te huren. Deze worden geheel op maat ingesteld zodat u een optimale zithouding ervaart. De verhuurstoelen beschikken ook over een sta-op functie. Hierdoor kunt u, zoals beschreven hierboven, makkelijker uit de stoel komen. Op deze manier wordt bijvoorbeeld het herstellen na een ingreep gemakkelijker.

Contact

Kortom, indien u op zoek bent naar een deskundig bedrijf dat u kan helpen aan een sta op stoel op maat? Of heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier dat vermeld staat op de website.

Neem contact op

Back To Top