skip to Main Content

Als familiebedrijf heeft familie Trip-de Bont sinds 1994 al vele Fitform bezitters blij gemaakt met hun speciaal op maat gemaakt fauteuils. Het vak van gespecialiseerd zitspecialist is van vader op dochter doorgegeven. Gehuisvest in een nostalgisch schoenfabriekje, wordt al vele jaren met veel liefde en plezier voor het vak gemeten. We hebben een echt Nederlands kwaliteitsproduct met 100% maatwerk en 10 jaar garantie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Heerlijk zitten en gemakkelijk opstaan, echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil!

Wij zijn de Fitform zitspecialist op gebied van ergonomisch zitcomfort. Onze eigentijdse en comfortabele Fitform relax- en sta-opfauteuils hebben veel extra mogelijkheden. Een verstelbare lendesteun kan op maat afgesteld worden. Door drie motorieken kunnen de rugleuning, voetenbank en kantelverstelling apart van elkaar bediend worden. Zo kan de druk op rug en nek 100% onbelast worden voor verlichting en pijnvermindering. Er zijn veel aparte opties mogelijk die besproken worden, zoals een draaiplateau, accu of een verwarming en diverse hoofdkussens. Er is een uitgebreide collectie modellen en de bekleding van uw Fitform fauteuil kiest u zelf uit. Keuze uit veel kleurstalen stof en leder (aniline vat-geverfd rundleder).

Aan huis meten
Indien het problematisch is om in de showroom te meten, kunnen we ook aan huis de mogelijkheden laten zien en aanmeten.

AGF Keurmerk
Onze Fitform relaxfauteuils en sta-opstoelen zijn officieel getest en goedgekeurd op het keurmerk AGF. Dit is een keurmerk erkend door NVVR De Wervelkolom. Hierbij is wetenschappelijk bewezen dat de rugbelasting in alle standen bijzonder laag is.

Therapeutische Elastische Kousen
Deze hulpmiddelen worden door Mirjam Trip aangemeten. Zij is SEMH-erkend bandagist en gecontracteerd met alle nederlandse zorgverzekeringen.

Dit gebeurt in de SEMH-erkende paskamer, vroeger het zogenaamde ā€œkamertje van de directie”. Met een machtiging van de dokter worden deze compressiekousen en eventuele aan- en uittrekhulpmiddelen voor u gedeclareerd.

Reviews Seniorenwinkel

Mevr. van Houtum

Door een ongeval zijn bovenin mijn rug 2 ruggenwervels gebroken. In mijn vorige stoel kreeg ik daar last van. Nu met deze Fitform stoel is het heel aangenaam zitten en relaxen. Dat werkt gewoon heerlijk voor mij.

Mevr. Schilders

Deze stoel heb ik bij de Seniorenwinkel besteld. Op maat gemaakt en hij zit zo lekker! Ik woon er bijna in. Hij is zo comfortabel of je nu gewoon zit of ligt; je rug wordt helemaal opgevuld zo verstelbaar is hij. Ik kan hem niet meer missen.

Mevr. Kruijf Reitsema

De sta-opstand gebruik ik om op te staan zonder te vallen. Elke dag kantel ik even achterover om te rusten. Bij een tv programma val ik vaak in slaap. Het is heerlijk om zonder pijn in mijn lichaam wakker te worden! Dit is echt mijn plekje.

Meet the team

Back To Top