skip to Main Content

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel is een winkel voor senioren en gespecialiseerd zitspecialist en sinds 1994 een hecht familiebedrijf dat, met veel liefde voor het vak, relaxfauteuils en sta-op fauteuils geheel op maat aanmeet. Vervolgens worden deze bij de Nederlandse meubelmakerij Fitform vervaardigd. In onze winkel vindt u ook hulpmiddelen voor ouderen die het leven een stuk gemakkelijker en aangenamer maken.

Winkel met hulpmiddelen voor ouderen

Het ouder worden kan ervoor zorgen dat sommige handelingen, die altijd vanzelfsprekend waren, nu wat lastiger zijn of zelfs niet meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het aankleden, iets hoog uit de kast pakken of uw voeten wassen tijdens het douchen. Verschillende handelingen die naar verloop van tijd lastiger kunnen worden. Nu dat steeds meer ouderen op zichzelf wonen en minder bezoek krijgen is het belangrijk dat deze dagelijkse handelingen mogelijk blijven. Hulpmiddelen voor ouderen maken alles een stuk gemakkelijker en verbeteren de zelfstandigheid. Bij De Seniorenwinkel is een winkel met hulpmiddelen voor ouderen om thuis een stuk gemakkelijker uit de voeten te kunnen.

Zelf uw eigen fauteuil samenstellen in de winkel voor senioren

Wanneer u moeite heeft met opstaan uit uw stoel of last heeft van de spieren en gewrichten, kunt u in onze winkel voor senioren terecht voor een geschikte sta op stoel op maat. Hiervoor worden de zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte nauwkeurig aangemeten. De rugleuning is anatomisch gevormd en volgt de lijnen van de ruggenwervels. Om dit te perfectioneren bevatten de relaxfauteuils allen een ingebouwde lendensteun, die individueel kan worden afgesteld. Deze lendensteun kan te allen tijde naar wens ingesteld worden en ook de hoogte kan gewijzigd worden. Hoe dit aanvoelt kunt u ervaren in onze showroom in Kaatsheuvel. Dit wordt bij de aflevering speciaal voor u afgesteld. Deze afstelling kan heel eenvoudig ook weer gewijzigd worden waar nodig. U kiest in overleg welke motoriek het meest geschikt is voor u. De stoffering wordt samen uitgekozen, er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de stoel perfect binnen uw interieur past.

10 jaar garantie en gratis service aan de deur bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Zitspecialist De Seniorenwinkel Kaatsheuvel levert echte kwaliteit met Fitform relax- en sta op fauteuils en is een winkel met hulpmiddelen voor ouderen. Wij bieden een optimale garantie van 10 jaar. Indien service benodigd is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een technische dienst, die door het hele land rijdt en service biedt. Wij komen bij storingen altijd bij u aan huis, service wordt aan de deur geboden.

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel, de winkel voor senioren

Loopt u regelmatig tegen problemen in het huishouden aan? Of heeft u moeite met opstaan vanuit uw stoel? Oftewel kunt u wel wat hulpmiddelen in het huishouden of een goede sta op stoel gebruiken? Dan helpen wij van De Seniorenwinkel u graag! Twijfelt u welke hulpmiddelen of welke fauteuil voor u geschikt zouden kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl. U komt dan altijd in contact met één van onze professionals die u maar al te graag verder helpt met al uw vragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in de winkel een kijkje te komen nemen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. Op maandagen en zaterdag zijn we enkel op afspraak geopend. Let wel op dat we een dagelijkse lunchpauze hebben van 12:00 tot 13:00. Als u toch binnen die tijdens langs wilt komen, neem dan even van te voren contact met ons op.

Neem contact op

Back To Top