skip to Main Content

Wanneer u ouder wordt kan dat ervoor zorgen dat er bepaalde handelingen zijn die lastiger zijn geworden of zelfs niet meer mogelijk. Dit kan erg frustrerend zijn, vooral wanneer deze handelingen altijd vanzelfsprekend waren. Denk bijvoorbeeld aan iets hoog uit de keukenkast pakken, uw voeten wassen tijdens het douchen of u zelf op een veilige manier aankleden. Deze handelingen die altijd vanzelfsprekend waren kunnen naar verloop van tijd lastiger worden. Nu er tegenwoordig steeds meer ouderen zelfstandig wonen en minder bezoek ontvangen, is het belangrijk dat dit soort dagelijkse handelingen mogelijk blijven. Verschillende senioren hulpmiddelen kunnen alles een stuk gemakkelijker maken en uw zelfstandigheid drastisch verbeteren. Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel vindt u verschillende hulpmiddelen voor senioren zodat u in huis een stuk gemakkelijker uit de voeten kunt.

Verschillende senioren hulpmiddelen

Merkt u dat een aantal dagelijkse handelingen niet meer vanzelfsprekend zijn en kunt u wel wat hulpmiddelen voor senioren gebruiken? Dan bent u bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel aan het juiste adres. Hier vindt u diverse hulpmiddelen om de dagelijkse handelingen voor gemakkelijker te maken:

Badkamer

Veiligheid in de badkamer is natuurlijk ontzettend belangrijk. Doordat het hier vaak nat is, is de kans groter op uitglijden. Om de veiligheid in uw badkamer drastisch te verhogen vindt u
bij De Seniorenwinkel verschillende hulpmiddelen voor in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wandbeugel of douchekruk, maar ook andere producten zoals een toiletverhoger of een opblaasbare haarwasbak.

Keuken

De keuken is natuurlijk een ruimte in het huis waar ieder mens vaak te vinden is, daardoor is het belangrijk dat u ook hier goed uit de voeten kunt. Handige hulpmiddelen voor eten en drinken zijn dan ook onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een warmhoudbord of een handige grijper om hoog uit de keukenkast spullen te pakken.

Slaapkamer

Uiteraard is een goede nachtrust ook ontzettend belangrijk. Bij De Seniorenwinkel vindt u ook diverse senioren hulpmiddelen voor in de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan een handige bedleestafel, ondersteunings kussen of een bedsteun. Deze producten kunnen uw nachtrust verbeteren en de veiligheid in uw slaapkamer verhogen.

Wonen & Comfort

Vanzelfsprekend wilt u zich comfortabel voelen in uw eigen huis. Met de hulpmiddelen voor senioren voor in de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een goed afgestelde stoelleestafel, zitkussen of de juiste rug ondersteuning. Dit soort hulpmiddelen kunnen het comfort in uw huis ontzettend verhogen.

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Loopt u dagelijks tegen verschillende problemen in het huishouden aan? Kunt u bijvoorbeeld niet meer goed uit de voeten in de badkamer of voelt u zich daar niet meer veilig omdat u bang bent dat u uitglijdt? Kunt u in de keuken de spullen niet meer goed uit het kastje pakken of oprapen? Heeft u moeite met uw houding tijdens uw slaap? Oftewel kunt u wat hulpmiddelen voor senioren in het huishouden gebruiken? Dan helpen wij van De Seniorenwinkel u graag! Twijfelt u welke hulpmiddelen voor u geschikt zouden kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl.

Neem contact op

Back To Top