skip to Main Content

Heeft u moeite met opstaan vanuit uw stoel en krijg u last van uw spieren en gewrichten? Een Fitform relaxfauteuil kan dan de perfecte oplossing zijn voor u. Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel wordt uw sta op stoel individueel op maat gemaakt. Wanneer u last heeft van pijnklachten kan een perfect passende sta op stoel met verstelbare rugondersteuning en de juiste afmeting wonderen doen. Bij De Seniorenwinkel vindt u 3 verschillende collecties fauteuils: de Gemak collectie, Zorg collectie en Wellness collectie. Deze collecties hebben ieder hun eigen kenmerken en voordelen en zijn wetenschappelijk getest op rugbelasting. Om voor een ieder de perfecte sta op stoel op maat te maken zijn er diverse Fitform accessoires om iedereen in zijn of haar persoonlijke behoeftes te kunnen voorzien.

Fitform accessoires en opties

Om voor u de ideale Fitform relaxfauteuil samen te stellen vindt u bij De Seniorenwinkel verschillende opties en Firform accessoires om uw stoel volledig naar wens te maken.

Hoofd- en nekkussens

Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel vindt u diverse hoofd- en nekkussens voor op een relaxfauteuil. Deze in hoogte verstelbare kussens zijn verkrijgbaar in diverse diktes, afmetingen en vormen. Zodat het geschikte hoofd- en nekkussen er altijd voor u tussen zit. In onze showroom kunt u elk hoofd- en nekkussen testen.

Draaiplateau

Wanneer u graag een stoel heeft die 360 graden kan draaien, kan er een draaiplateau onder uw stoel geplaatst worden. Dit plateau neemt weinig ruimte in beslag en is nauwelijks zichtbaar wanneer de stoel zich in neutrale positie bevindt. Wanneer de stoel in de opsta-stand komt remt het draaiplateau automatisch af uit veiligheid.

Zelfremmend wielsysteem

Vanwege de kwaliteit en duurzaamheid zijn de Fitform fauteuils zeer degelijk uitgevoerd en daardoor wat lastig te verplaatsen. Daarom kunt u ervoor kiezen om een wielensysteem onder de stoel te laten plaatsen. Hierdoor kunt u de fauteuil makkelijker verplaatsen, bijvoorbeeld om onder de stoel schoon te maken. Het wielsysteem is zelfremmend, waardoor er geen ongelukken kunnen ontstaan bij het opstaan uit de stoel.

RCPM zitsysteem

Het RCPM zitsysteem zorgt in combinatie met een goed gesteunde zithouding voor een duidelijke vermindering van rugklachten. Het RCPM systeem maakt drie tot vijfmaal per minuut een kleine draaibeweging terwijl de rugleuning stil staat. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zodra u op de stoel gaat zitten starten de bewegingen. Dit systeem zorgt voor een goede smering van de rugwervels door minimaal in beweging te blijven terwijl u zit.

Accusysteem

Een snoer door de kamer is bij een elektrisch verstelbare fauteuil verleden tijd. U heeft
namelijk de mogelijkheid om een accusysteem in de fauteuil te laten plaatsen. Afhankelijk van het gebruik is deze accu dagenlang bruikbaar.

Verwarming

Tijdens de koude wintermaanden is het lekker wanneer uw stoel verwarmd is. Daarom is het mogelijk om verwarming bij de stoel te bestellen. Zowel de zitting als de rugleuning worden voorzien van een verwarmingselement. Deze verwarmingselementen zijn beveiligd tegen oververhitting en voldoen aan alle benodigde veiligheidsnormen.

Infrarood handbediening

In plaats van een handbediening met een snoer, kunt u ook kiezen voor een infrarood handbediening. Deze werkt op een batterijtje.

Contact

Bent u op zoek naar een Fitform stoel die op maat gemaakt wordt voor u met Fitform accessoires? Dan bent u bij De Seniorenwinkel aan het juist adres! U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top