NAJAARSACTIE Bij aanschaf van een fauteuil uit de Wellness- of Gemakcollectie ontvangt u voor max. €500,- aan gratis luxe opties.
skip to Main Content

Sinds 1994 is de Seniorenwinkel dé zitspecialist. Wij helpen u bij het vinden van een sta op stoel op maat.

Op maat gemaakt voor u

Al onze stoelen kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt. Wij leveren uitsluitend gerenommeerde topmerken. Al onze stoelen beschikken over een AGR-keurmerk en zijn erkend door NVVR De Wervelkolom. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat u makkelijk en veilig uit uw stoel kan opstaan, maar dat de stoel uw rug ook niet belast. Wij beschikken over een professioneel team met veel kennis die de stoel volledig afstemt op uw lichaam, zodat het lichaam niet wordt belast en de stoel u een optimaal zitcomfort biedt. Wanneer u kiest voor een sta op stoel bij de Seniorenwinkel wordt de stoel voor u op maat gemaakt.

Altijd passend binnen uw interieur

Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben aan sta op stoelen, vinden wij altijd een stoel volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij beschikken over een groot aantal sta op stoelen, altijd beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Zodat uw nieuwe stoel ook past binnen uw interieur.

Overige producten

Naast sta-opstoelen leveren wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat u kan helpen aan een sta op stoel op maat? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top