skip to Main Content

Wanneer u moeite heeft met opstaan uit uw stoel, is dat natuurlijk erg vervelend. In dat geval is het goed om een sta op stoel te overwegen. Dit zijn prachtige stoelen die hulp bieden bij het opstaan en daarnaast veel zitcomfort bieden. Een sta op stoel is voorzien van een elektrische motor waarmee de stoel kan kantelen. Dit zorgt ervoor dat het opstaan een stuk gemakkelijker gaat. Sinds 1994 is de Seniorenwinkel dé zitspecialist. Wij helpen u graag bij het vinden van een ideale sta op stoel op maat.

Sta op stoel op maat gemaakt voor u

Al onze sta op stoelen kunnen volledig voor u op maat gemaakt worden. Bij De Seniorenwinkel leveren we uitsluitend gerenommeerde topmerken. Onze stoelen zijn allen erkend door NVVR De Wervelkolom en beschikken over een AGR-keurmerk. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat u veilig en makkelijk uit uw stoel kan opstaan, maar dat de stoel ook genoeg comfort biedt en uw rug niet belast. Het professionele team van De Seniorenwinkel beschikt over ontzettend veel kennis waarmee ze de stoel volledig zullen afstemmen op uw lichaam. Wanneer een sta op stoel volledig op maat is samengesteld wordt het lichaam niet belast en biedt de stoel het optimale zitcomfort. Wanneer u kiest voor een sta op stoel bij de Seniorenwinkel wordt de stoel voor u op maat gemaakt. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment hebben wij altijd een stoel die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Niet alleen qua afstellingen, maar ook qua verschillende kleuren en materialen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw nieuwe sta op stoel perfect binnen uw interieur past.

Hoge kwaliteit sta op stoelen

Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel vindt u uitsluitend gerenommeerde topmerken, zodat u verzekerd bent dat u jarenlang van uw sta op stoel kan genieten. Onder andere het Nederlandse topmerk Fitform vindt u bij De Seniorenwinkel. Deze sta op stoelen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit merk is vooruitstrevend in de markt van ergonomische meubilair. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van deze stoel is er voor eenieder een ideale sta op stoel te vinden.

Overige producten

Naast sta-opstoelen leveren wij ook diverse hulpmiddelen die voor een comfortabeler en veiliger dagelijks leven zorgen. Denk aan diverse beugels voor in uw badkamer voor extra houvast of praktische hulpmiddelen om het comfort in de slaapkamer te verhogen. Daarnaast bieden we nog veel meer, zoals: relaxfauteuils, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel of bij u thuis zodat u zelfstandiger, veiliger en fijner kunt leven.

Contact

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat u kan helpen aan een sta op stoel op maat? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? Neem dan gerust telefonisch contact met De Seniorenwinkel via 0416 – 279944. U kunt ook een e-mail versturen naar info@deseniorenwinkel.nl of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel.

Neem contact op

Back To Top