skip to Main Content

Wanneer u moeite heeft met opstaan, bijvoorbeeld vanuit uw stoel of vanuit bad of bed, dan is het aan te raden om een goed sta op hulpmiddel te gebruiken. Sta op hulpmiddelen zorgen ervoor dat u op de juiste manier wordt ondersteund bij het opstaan. Dit kan u ontzettend veel ongemak besparen. De sta op hulpmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om het maken van bewegingen eenvoudiger te maken waardoor u langer zelfstandig kunt opstaan. Uiteraard zorgt dit ook voor minder belasting. Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel vindt u altijd het juiste sta op hulpmiddel die bij uw situatie past.

Sta op hulpmiddelen van De Seniorenwinkel

Heeft u moeite met het opstaan vanuit uw stoel of worden uw spieren en/of gewrichten te zwaar belast tijdens het opstaan? Dan biedt een goede sta op stoel de juiste uitkomst. Deze elektrische stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen uit uw stoel kunt opstaan. Daarnaast zorgt de stoel er ook voor dat u een juiste houding behoudt tijdens het zitten. Een goede houding zorgt er voor dat de rugklachten en gewrichtsproblemen verminderen. Met een elektrische sta op stoel verandert u gemakkelijk uw stoel van positie met één druk op de knop, zo kunt u voortaan zonder problemen uit uw stoel komen.
Wanneer u graag in bad ligt of zit is het natuurlijk belangrijk dat u op een veilige manier kunt opstaan. Wanneer dit lastig wordt kan een goede wandbeugel of badrandbeugel een juiste oplossing zijn. Aan deze beugel kunt u zich optrekken en vasthouden zodat u altijd veilig staat in uw badkamer.

Ook wanneer u moeite heeft om op te staan vanuit uw bed zijn er diverse sta op hulpmiddelen verkrijgbaar bij De Seniorenwinkel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede bedsteun. Met dit hulpmiddel kunt u gemakkelijk en op een veilige manier in en uit uw bed komen.

Langer zelfstandig thuis wonen

Voorheen was een sta op hulpmiddel met name bedoeld voor verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Echter worden deze hulpmiddelen tegenwoordig ook steeds vaker in de thuissituatie gebruikt. Dit komt doordat ouderen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dit heeft er niet alleen mee te maken dat de toelatingseisen van verzorgingstehuizen strenger zijn geworden, maar ook met het ruime aanbod aan verschillende zorghulpmiddelen. Met name dankzij deze hulpmiddelen kunnen ouderen steeds langer op een veilige manier in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Loopt u dagelijks thuis tegen verschillende problemen? Heeft u bijvoorbeeld moeite met opstaan vanuit uw stoel, bad of bed? Dan bieden wij u graag de juiste hulpmiddelen aan zodat om deze problemen op te lossen. Vindt u het lastig om te bepalen welke hulpmiddelen voor u geschikt zouden kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl. Uiteraard staan ook de deuren van De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel wagenwijd voor u open. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. Op maandagen en zaterdag zijn we enkel op afspraak geopend. Parkeren is gratis in de directe omgeving. Mocht het zo zijn dat alles bezet is, kunt u in de oprit parkeren naast het schoenenfabriekje. Deze oprit behoort tot het terrein van de Seniorenwinkel.

Neem contact op

Back To Top