skip to Main Content

Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel of merkt u dat u last krijgt van uw spieren en gewrichten tijdens het opstaan? Of bent u gewoon op zoek naar een erg comfortabele stoel? In dergelijke gevallen is een sta op fauteuil van De Seniorenwinkel uitermate geschikt voor u! Een sta op relaxfauteuil is er voor u om heerlijk in uit te rusten en tegelijkertijd comfort te bieden. Daarnaast kunt u zonder problemen opstaan uit deze stoelen. De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel is al sinds 1994 dé zitspecialist en biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan relaxfauteuils.

De beste sta op fauteuil voor u

Een sta op fauteuil is het ideale zitmeubel voor eenieder die heerlijk wil zitten en ook weer gemakkelijk wil opstaan. U kunt rustig wegzakken in de sta op stoel door de diepe zit en zit u ook nog eens erg comfortabel door de juiste rugleuning en stof. Bij De Seniorenwinkel heeft u een ruime keuze uit diverse sta op stoelen in verschillende kleuren, materialen en functionaliteiten. Om ervoor te zorgen dat de sta op relaxfauteuil perfect bij u past kan deze volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Op deze manier wordt de perfecte stoel speciaal voor u samengesteld. Bent u niet in de mogelijkheid om naar Kaatsheuvel te komen om de stoel op maat te laten maken? Wij bieden ook de mogelijkheid om aan huis een sta op fauteuil voor u aan te meten.

Elektrische relaxfauteuil

U kunt echt goed tot rust komen in een elektrische sta op stoel. Met behulp van de afstandsbediening kunt u gemakkelijk het rugpaneel naar achteren zetten of de zetel onder uw benen omhoog laten komen. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw eigen favoriete positie bepalen en heerlijk tot rust komen. Bij De Seniorenwinkel vindt u verschillende elektrische sta op stoelen, allen met hun eigen functionaliteiten en voordelen. Wij raden u aan om eens langs te komen in Kaatsheuvel en verschillende elektrische sta op stoelen uit te proberen. Zo kunnen onze adviseurs u ook direct voorzien van een deskundig advies en de functionaliteiten van de sta op relaxfauteuil toelichten.

Opties en accessoires

Om de ideale fauteuil voor u samen te stellen bieden wij verschillende opties en accessoires aan. Hiermee kan iedere fauteuil uitgebreid en/of aangepast worden.

Hoofd- en nekkussens

U heeft de keuze uit diverse hoofd- en nekkussens. Allen zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende diktes, afmetingen en vormen.

Draaiplateau

Een draaiplateau onder uw stoel geeft u de mogelijkheid om de stoel 360 graden te draaien. In de opsta-stand remt het draaiplateau automatisch uit veiligheid.

RCPM zitsysteem

Heeft u last van rugklachten? Dan zorg het RCPM zitsysteem in combinatie met een goed gesteunde zithouding voor een duidelijke vermindering van rugpijn. Het systeem maakt automatisch drie tot vijfmaal per minuut een kleine draaibeweging terwijl de rugleuning stil staat. Dit zorgt voor een goede smering van de rugwervels.

Accusysteem

Dankzij een accusysteem heeft u geen snoer nodig voor uw elektrische sta op stoel.

Verwarming

Wanneer u graag in een lekker warme stoel zit kunnen de zitting en de rugleuning worden voorzien van een verwarmingselement. De verwarming is beveiligd tegen oververhitting en voldoet aan alle benodigde veiligheidsnormen.

Infrarood handbediening

In plaats van een handbediening met een snoer, kunt u ook een infrarood handbediening bestellen. Deze werkt op batterij.

Contact

Bent u op zoek naar een sta op stoel? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top