skip to Main Content

Een goed orthopedisch kussen is erg belangrijk om verschillende klachten tegen te gaan. Een kussen dat orthopedisch verantwoord is, is gemaakt om de positie van het lichaam tijdens de slaap te verbeteren. Het bevordert een goede en ergonomische lighouding. Met een dergelijk kussen worden de spieren tijdens het slapen ontlast en voorkomt u rug-, nek- en schouderklachten. Bent u op zoek naar een goed orthopedisch kussen? Dan bent u bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel aan het juiste adres.

Waarom een orthopedisch kussen?

Met een orthopedisch hoofdkussen biedt u het lichaam en het hoofd de rust en ondersteuning die het nodig heeft. Een kussen dat orthopedisch verantwoord is wordt veelal gebruikt door mensen die last hebben van hoofdpijn, vermoeidheid, nekpijn, rugpijn en schouderpijn. Met behulp van een dergelijk hoofdkussen neemt u een ergonomische slaaphouding aan. Dit bevordert de gezonde en optimale nachtrust en zorgt ervoor dat de klachten zullen verminderen of verdwijnen. Een ergonomisch kussen zorgt ervoor dat u comfortabel zult slapen.
Na enkele jaren kan een ergonomisch hoofdkussen de gewenste ondersteuning kwijtraken. Daardoor raden wij aan uw orthopedisch hoofdkussen na drie tot vier jaar te vervangen.

Hoofdkussens van De Seniorenwinkel

Wanneer u op zoek bent naar een kussen dat orthopedisch verantwoord is, is het belangrijk dat u goed rekening houdt met de klachten die u ervaart. Bij De Seniorenwinkel zijn diverse ergonomische kussens verkrijgbaar. De kussens in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende afmetingen. Welk materiaal en welke afmeting het meest voor u geschikt is zijn onder andere afhankelijk van uw lengte, gewicht en de lengte van uw nek. Vindt u het lastig om te bepalen welk orthopedisch kussen het best bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Verschillende hoofdkussens

Bij De Seniorenwinkel in Kaatsheuvel vindt u verschillende orthopedische hoofdkussens:

Silvana Support

Een Silvana Support kussen wordt gemaakt van de beste materialen. Deze kussens bieden de optimale ondersteuning voor uw hoofd en nekwervels tijdens het slapen. Hierdoor wordt u altijd uitgerust wakker. Voor iedereen is er wel een geschikt Silvana Support kussen verkrijgbaar.

Silvana Wave Visco

De stevige hoofdkussens van Silvana Wave bestaan voor een groot deel uit drukverlagend traagschuim. Dit traagschuim zorgt ervoor dat kussen zich naar verloop van tijd aanpast aan de contouren van uw hoofd. Dit zorgt voor een erg comfortabele houding.

Elsa

De perfect voorgevormde Elsa kussen zijn vervaardigd van hoogwaardig traagschuim. Dit hoofdkussen zorgt voor een correcte en onbelaste nekwervel-ondersteuning.

Mahoton Sensory

Een kussen van Mahoton Sensory geeft tijdens de nachtrust zo min mogelijk tegendruk aan de wervels en ontlast de schoudergewrichten. Een erg zacht, verend en comfortabel hoofdkussen.

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Ervaart u klachten tijdens het slapen? Dan kan een goed orthopedisch kussen de oplossing
bieden. Twijfelt u welk hoofdkussen het meest geschikt is voor u? Laat u dan adviseren door een professional van De Seniorenwinkel Kaatsheuvel. Neem gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl.

Neem contact op

Back To Top