skip to Main Content

Het ouder worden kan ervoor zorgen dat sommige handelingen, die altijd vanzelfsprekend waren, nu wat lastiger zijn of zelfs niet meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het aankleden, iets hoog uit de kast pakken of uw voeten wassen tijdens het douchen. Verschillende handelingen die naar verloop van tijd lastiger kunnen worden. Nu dat steeds meer ouderen op zichzelf wonen en minder bezoek krijgen is het belangrijk dat deze dagelijkse handelingen mogelijk blijven. Hulpmiddelen voor ouderen maken alles een stuk gemakkelijker en verbeteren de zelfstandigheid. Bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel vindt u diverse hulpmiddelen voor ouderen om thuis een stuk gemakkelijker uit de voeten te kunnen.

Verschillende hulpmiddelen voor ouderen thuis

Kunt u als ouderen wel hulpmiddelen in het huis gebruiken? Dan bent u bij De Seniorenwinkel Kaatsheuvel aan het juiste adres. Hier vindt u diverse hulpmiddelen om dagelijkse handelingen voor ouderen gemakkelijker te maken:

Badkamer

Om de veiligheid in de badkamer te verhogen vindt u bij ons diverse hulpmiddelen voor in de badkamer. Denk aan hulpmiddelen zoals een wandbeugel of een douchekruk. Maar ook andere middelen zoals een toiletverhoger of een opblaasbare haarwasbak.

Keuken

Uiteraard is de keuken een erg belangrijke ruimte in het huis, handige hulpmiddelen voor eten en drinken zijn dan ook onmisbaar in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een warmhoudbord of een goede grijper om dingen uit een kastje te pakken waar u niet meer bij kunt.

Slaapkamer

Een goede nachtrust is natuurlijk ook erg belangrijk. Vandaar dat u bij De Seniorenwinkel diverse hulpmiddelen voor ouderen in de slaapkamer vindt. Denk bijvoorbeeld aan een handige bedleestafel, ondersteunings kussen of een bedsteun.

Wonen & Comfort

U wilt zich uiteraard comfortabel voelen in uw eigen huis. Daarvoor is het onder andere belangrijk dat u goed kunt zitten, het liefst zonder pijn. Hierin kunnen verschillende hulpmiddelen veel verschil in uitmaken. Denk bijvoorbeeld aan een goed afgestelde stoelleestafel, zitkussen of de juiste rug ondersteuning.

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Loopt u dagelijks tegen problemen in het huishouden aan? Kunt u bijvoorbeeld niet meer goed uit de voeten in de badkamer, kunt u in de keuken de spullen niet meer goed uit het kastje pakken of oprapen of slaapt u niet prettig? Oftewel kunt u als ouderen wat hulpmiddelen in het huishouden gebruiken? Dan helpen wij van De Seniorenwinkel u graag! Twijfelt u welke hulpmiddelen voor u geschikt zouden kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl. U komt dan altijd in contact met één van onze professionals die u maar al te graag verder helpt met al uw vragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in de winkel een kijkje te komen nemen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. Op maandagen en zaterdag zijn we enkel op afspraak geopend. Let wel op dat we een dagelijkse lunchpauze hebben van 12:00 tot 13:00. Als u toch binnen die tijdens langs wilt komen, neem dan even van te voren contact met ons op.

Neem contact op

Back To Top