skip to Main Content

Wanneer u in de loop der jaren wat aan mobiliteit hebt ingeleverd kan dit natuurlijk als erg vervelend worden ervaren. Een lichtgewicht rollator kan u een heel groot gedeelte van deze mobiliteit teruggeven. Een rollator wordt lichtgewicht genoemd wanneer deze lichter is dan 8 kilo. Naast dat deze rollators een heel stuk gebruiksvriendelijker zijn dan de rollators van vroeger, zijn deze ook een stuk makkelijker te vervoeren. Dankzij het lichte gewicht is de rollator een stuk gemakkelijker vooruit te duwen. Maar ondanks het lichte gewicht is de rollator ontzettend stevig en betrouwbaar. Overweegt u om een lichtgewicht rollator te kopen? Bekijk dan hier de mogelijkheden van De Seniorenwinkel Kaatsheuvel.

Lichtgewicht rollator kopen bij De Seniorenwinkel

Wanneer u overweegt om een rollator aan te schaffen, is het belangrijk dat deze volledig voldoet aan uw eigen wensen en eisen. Bij De Seniorenwinkel bespreken we deze wensen en eisen altijd uitgebreid met u en bekijken vervolgens welke rollator het best bij u past. Doordat er zoveel verschillende soorten rollators zijn, kunnen wij iedere gewenste rollator leveren. Wij lichten twee typen rollators hieronder uit:

Server

De Server rollator heeft een vast gelast frame en een uniek driehoekig profiel. Met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kilo is het één van de lichtste rollators op de markt. De rollator is voorzien van een stokhouder, een kiep pedaal, veiligheid reflectoren rondom en een afneembare boodschappentas. De rollator is eenvoudig in te klappen en dankzij het eenvoudige vergrendelingssysteem blijft deze goed gesloten.

Server Heavy Duty

De Server Heavy Duty versie is de versterkte variant rollator. Met een gewicht van minder dan 8 kilo is dit nog altijd een lichtgewicht rollator. Met een frame van 55 centimeter is deze rollator extra breed. Ook de Server Heavy Duty is voorzien van een stokhouder, een step pedaal, veiligheid reflectoren rondom en een afneembare boodschappentas. De rollator is eenvoudig in te klappen en verkrijgbaar in de versies medium en large.

Contact

Is uw mobiliteit de afgelopen jaren verminderd en wilt u hier graag verandering in brengen? Weer lekker zelfstandig boodschappen gaan doen of een heerlijke wandeling maken door de natuur? Dan is een lichtgewicht rollator kopen de ideale oplossing voor u. Uiteraard is het belangrijk dat voor u de perfecte rollator wordt samengesteld die compleet voldoet aan uw wensen en eisen. Uiteraard helpen wij u hier graag bij en kunnen wij zorgen voor een rollator die voldoet aan al uw wensen en precies voor u op maat is afgesteld. Is een rollator wat voor u? Neem dan snel contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 0416 – 279944 of 06 – 40 38 93 75, of een e-mail sturen naar info@deseniorenwinkel.nl. U komt dan altijd in contact met één van onze professionals die u maar al te graag verder helpt met al uw vragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in de winkel een kijkje te komen nemen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. Op maandagen en zaterdag zijn we enkel op afspraak geopend. Let wel op dat we een dagelijkse lunchpauze hebben van 12:00 tot 13:00. Als u toch binnen die tijdens langs wilt komen, neem dan even van te voren contact met ons op.

Neem contact op

Back To Top