skip to Main Content

Een goed hoofdkussen is erg belangrijk, zeker wanneer men klachten heeft i.v.m. nekwervel problemen, hoofdpijn, whiplash, artritis of reuma. Er zijn veel verschillende hoofdkussens verkrijgbaar die orthopedisch verantwoord, bekend zijn en aangeraden worden door therapeuten.

Silvana Support

Hoofdkussens van Silvana Support zijn gemaakt van de beste materialen en tot in detail uitgedacht om optimale steun te bieden. Het hoofdkussen geeft uw hoofd en nekwervels de juiste ondersteuning, zodat u uitgerust wakker wordt. De nekwervels zijn een derde van de kwetsbare wervelkolom! Daar mag geen spanning in zitten om goed te herstellen en uit te rusten. Of je nou klein bent of groot, op je zij of buik slaapt of juist op je rug: er is voor iedereen een Silvana Support. Elk kussen is ook in een smaller model voor als je extra lang bent, zodat je meer van de bed-lengte overhoudt om te liggen. In de Silvana Support collectie kan iedereen zijn persoonlijke voorkeur vinden.

U kunt bij ons na advies eerst proefslapen op een proefkussen dat hiervoor specifiek wordt gebruikt. Met een speciale beschermingshoes voor de hygiëne kunt u 4 nachten proefslapen alvorens u tot aanschaf overgaat.

Neem contact op

Silvana Wave Visco

De Silvana Wave Visco is een stevig drukverlagend traagschuim kussen, die zich langzaam aanpast aan de contouren van het hoofd. Daarnaast is het kussen dankzij de golvende vorm zowel aan de hoge als aan de lage kant te gebruiken. Hierdoor kun je nog altijd kussen welke dikte het beste bij jou past. De buitenkant van het kussen is gemaakt van soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester. Door de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De Silvana Wave Visco is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen de traagschuim kern.

Neem contact op

Elsa

Elsa kussens zijn vervaardigd van hoogwaardig traagschuim. Perfect orthopedische verantwoord voorgevormd. Het zorgt voor correcte en onbelaste nekwervel-ondersteuning. Het allerbelangrijkste van traagschuim is: geen tegendruk op de pijnlijke delen van de nek, maar wel voorgevormd voor de juiste ondersteuning. Er zijn diverse hoogten verkrijgbaar. Elsa heeft behalve hoofdkussens ook beenkussens, matrassen, wigkussens, nekringen enz.

Neem contact op

Mahoton Sensory

Het Mahoton slaapsysteem kussen heeft een uitvoering dat bij uitstek geschikt is voor mensen met reumatische pijnen in de nekwervels en schoudergewrichten. Het is speciaal ontworpen om het hoofd ondersteuning, zo min mogelijk tegendruk te geven aan de wervels en de schoudergewrichten te ontlasten tijdens het slapen. Hiervoor is een uitsparing in het kussen gemaakt. Het materiaal is heel zacht, verend en comfortabel. Diverse hoogten.

Neem contact op

Back To Top