skip to Main Content

Heeft u last van uw rug of knieën? Een wandelstok biedt u ondersteuning tijdens het lopen. De Seniorenwinkel beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan wandelstokken. Hierdoor kunnen wij u altijd een wandelstok op maat aanbieden.

Groot assortiment

De Seniorenwinkel beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan wandelstokken. Links- en rechtshandige stokken, wandelstokken met antislip handgreep en verstelbare wandelstokken. Een verstelbare wandelstok is zeer handig, aangezien uw gewenste wandelstokhoogte kan wijzigen bij verschillende schoenen. Wij bieden ook opvouwbare wandelstokken, welke zeer handig kan zijn wanneer u vaak op reis gaat en er niet altijd voldoende opbergruimte is om uw wandelstok op te bergen. Soms is een wandelstok niet toereikend, u kunt dan eventueel denken aan een rollator of een looprek. Ook deze producten vindt u bij de Seniorenwinkel.

Deskundig advies

De Seniorenwinkel beschikt over een team deskundige medewerkers. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies over bijvoorbeeld de hoge van een wandelstok. Al sinds 1994 helpen wij senioren om het leven comfortabeler en veiliger te maken.

Producten

Naast de diverse hulpmiddelen bieden wij ook seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten tegen voetklachten.

Contact

Wilt u een wandelstok op maat kopen of heeft u interesse in één van onze andere producten? Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel in Kaatsheuvel. U kan ook contact met ons opnemen voor een afspraak aan huis. U kan telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail versturen. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Neem contact op

Back To Top